Advocaten
 
Momenteel (juni 2013) zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker en / of een advocaat stagiaire
(m / v)
 die in Tilburg woonachtig is of de bereidheid heeft zich daar te vestigen.

De te bestrijken rechtsgebieden betreffen het insolventierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

De functie vereisten zijn, naast een studie Nederlands recht: een ondernemende geest als blijkende uit de c.v., sterk analytisch vermogen en het vermogen om (complexe) materie snel eigen te maken.
 
Sollicitaties kunnen worden gericht aan Jurgen van Berkel, die desgewenst ook nadere inlichtingen kan verstrekken. (vanberkel@gpadvocaten.nl)
 
Verder zijn wij altijd ge´nteresseerd in ervaren advocaten die een voortzetting ('doorstart') van hun carriŔre voor ogen hebben.

Indien u thans werkzaam bent als advocaat en de behoefte voelt om met ons van gedachten te wisselen over een toekomst bij ons kantoor, dan kunt u - uiteraard strikt vertrouwelijk - met Marc Poelman of Paul Gerritse contact opnemen.

Wij zijn verder ge´nteresseerd in professionals met een achtergrond in de juridische dienstverlening die als para legals op de gebieden insolventierecht en letselschaderecht ons kantoor komen versterken. Nadere informatie kan ingewonnen worden bij Paul Gerritse, aan wie desgewenst ook een sollicitatie brief voorzien van c.v. kan worden toegezonden. (gerritse@gpadvocaten.nl)